Bij Freggies wordt alles koel aangeleverd tot in je koelkast!

0

Trakteer uzelf!

Freggies

Groenten, planten, kruiden & specerijen. Wij van Freggies krijgen gewoon geen genoeg ervan om ze te bakken! Door onze passie en kennis in de keuken te stoppen, hebben wij de plantaardige Freggies gemaakt voor jou! Freggies zit vol met vezels, mineralen, vitaminen & groenten dat proef je bij elke hap.

Maar wij van Freggies willen nog meer, daarom dagen wij jou ook uit om jouw fantasie te gebruiken om de allerbeste Freggies ervaring te maken.

Honger als een beer!

Freggies komt voort uit de kracht van groenten, het goede van planten en de creativiteit van (selfmade) Freggies chef Mike. Wij weten als geen ander hoe het voelt om te verliezen van de verleiding om te gaan snacken maar bij Freggies mag je zeker snacken! Wij zien het wel als onze uitdaging om dat zo vitaal, gezond & gemakkelijk mogelijk te maken.
Iedereen is een winnaar!

Freggies chef Mike is het grote brein achter Freggies. Hij is een slagerszoon en voormalig American Football speler (Nationaal kampioen 2011). Geboren in Nederland en opgegroeid in de Cariben (Curaçao), groeide hij op jonge leeftijd al omringd door smaakvol eten op. De Caribische keuken is bekend door de vele smaaksensaties van over de hele wereld. Maar om eerlijk te zijn ook door het gebruik van verzadigd vet, calorierijk eten en de hoofdrol  van vis en vlees. Chef Mike ontdekte tijdens zijn ontdekkingstocht naar gezonder eten dat goed eten het verschil kan maken als een atleet. Wanneer zijn carrière als American Football speler stopte, sloot het leven dat gebaseerd is op plantaardig eten uiteindelijk daarop aan. Met een achtergrond als sportman, engineer, Caribische roots en vooral de liefdevoor eten was daar Freggies geboren. Freggies is een perfecte combinatie van tussen verantwoord eten, het ervaren van de sensatie van smaakvolle groenten die je gemakkelijk bereid als snack.Mike Maduro
Oprichter Freggies