Bij Freggies wordt alles koel aangeleverd tot in je koelkast!

0

Trakteer uzelf!

FAQ

Top 5

De Freggies merchandise wordt voor jou op aanvraag op maat gemaakt. Hierdoor is de minimale wachttijd 8 tot 10 werkdagen. De eerste werkdag begint na plaatsen van jouw bestelling op de eerst volgende werkdag.

Let op!

Leverdagen: Maandag, Woensdag en Vrijdag landelijk (excl. eilanden)

De minimale bezorgkosten bij Freggies is 5 euro lokale bezorging anders 7,95 of gratis op te halen op locatie (Schiedam), hiervoor dien je wel een afspraak voor in te plannen. Dit komt omdat wij de Freggies gekoeld bij jou thuis leveren. Doordat de goederen speciaal voor jou met zorg worden gemaakt en bederfelijk zijn, hanteren wij geen retour bestellingen (zie algemene voorwaarden).

Bij Freggies wordt alles gekoeld geleverd bij jou thuis, zodat je bij ontvangst de producten direct kan invriezen hierdoor verlaag je je voedselverspilling en kunnen ze het langst bewaard worden. De Freggies worden geleverd in duurzame papieren dozen met gerecycled isolatie materiaal (papier) en (biologische) afbreekbare wegwerp koelpack(s).

Freggies komt voort uit de kracht van groenten, het goede van planten en de creativiteit van (selfmade) chef Mike. Wij weten als geen ander hoe het voelt om te verliezen van de verleiding om te gaan snacken maar bij Freggies mag je zeker snacken! Wij zien het wel als onze uitdaging om dat zo vitaal, gezond & gemakkelijk mogelijk te maken.

Naast dat de Freggies geleverd worden in duurzame papieren dozen met gerecycled isolatie materiaal (papier) en (biologische) afbreekbare wegwerp koelpack(s). Neemt Freggies extra maatregelen om voor onze aarde te zorgen. Daarom bestaat de Freggies kledinglijn geheel uit biologisch katoen en gerecyceld polyester met PETA keurmerk.

Bestellen

Plaats uw producten in uw digitale winkelmand via de grote groene knop. Als u de bestelling plaatst met uw Freggies-account gaat dit nog sneller omdat we u al kennen. Geen account? Ook zonder account kun u bestellen, we hebben dan nog wel even uw gegevens nodig.

Heeft u iets besteld wat naar een onjuist adres wordt gestuurd en heeft u nog geen verzendbevestiging ontvangen? Geef het door aan onze klantenservice. Dan kijken wij of we het adres van de zending nog aan kunnen passen. Bij een verhuizing past u makkelijk uw adres aan in uw Freggies-account.

Uw bestelling wijzigen kan alleen als u nog geen verzendbevestiging hebt gekregen. Neem contact op met onze klantenservice om de naam of het adres van uw bestelling aan te passen.

Betalen

Ons rekeningnummer is NL12bunq2043094068. Vermeld bij het betalen altijd uw naam en ordernummer.

Ja. Zodra u begint met afrekenen kom u terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Uw transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slot in uw browser.

In de fysieke winkel kunt u contant betalen.

Online kun u betalen met iDEAL, Paypal, creditcard (we accepteren Visa, Maestro of MasterCard), Apple Pay, Bancontact (BE), Belfius Direct Net (BE), KBC/CBC (BE).

Controleer of er geld is afgeschreven.

Door drukte op ons betalingsplatform raakt een betaling soms vertraagd. Heeft u na 17:00 nog geen orderbevestiging ontvangen? U bent het snelst geholpen via email of WhatsApp. Stuur ons een screenshot van uw bankafschrift waarbij het transactienummer zichtbaar is via e-mail of WhatsApp het naar +31614906759. Wij sturen u dan de orderbevestiging.

Check ook even uw spam-box, soms komt uw orderbevestiging daar binnen.

Is er geen geld afgeschreven? Dan is de betaling niet gelukt. U kunt uw bestelling dan opnieuw plaatsen.

Bezorgen

Controleer het volgende:

1. De Track & Trace code van het pakket

U vindt deze in uw verzendbevestiging. Controleer via de toegestuurde link of de tijdsvak-indicatie van de bezorging is verschoven.

2. Het bezorgadres

Klopt het bezorgadres dat u heeft ingevuld? Controleer ook uw postcode.

3. De brievenbus

Heeft u de bestelling niet ontvangen? Vraag het dan aan eventuele huisgenoten/ouders, grote kans dat zij het hebben aangenomen. Is dit niet het geval, stuur ons even een bericht. 

Klopt dit allemaal, maar heeft u toch geen pakket ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Volg uw verzending met de Track & Trace code uit uw verzendbevestiging mail. Heeft u een verzendbevestiging ontvangen, maar klopt uw Track & Trace code niet? Deze werkt vaak pas op de dag van aflevering. Werkt uw code dan nog steeds niet? Neem dan contact op met onze klantenservice.